Flytning for privatpersoner

Lad os varetage din privatflytning og slip for de tunge løft

En flytning er som regel et stort arbejde både fysisk og mentalt. Der er mange praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med en flytning, og derudover er der alle møblerne og ejendelene, som skal flyttes fra det ene hjem til det andet.

Hos Frederikssund - Ølstykke Flytteforretning er vi et flyttefirma der hjælper med flytning. Vi hjælper dig gerne med at flytte trygt ind i dit nye hjem, og vi varetager derfor gerne hele din flytning for dig, så du kan bruge din tid på alle de andre praktiske opgaver.  Samtidig med at du kan slippe for de tunge løft og det besværlige arbejde med at få møbler og flyttekasser op og ned ad trapper og lignende.

Vi tilbyder privatflytning i blandt andet Frederikssund, Hillerød, Farum og Frederiksværk samt i Egedal og omegn.

Vi hjælper gerne med både nedpakning og udpakning

Når du vælger at lade os varetage din flytning, så hjælper vi dig gerne med både nedpakning og udpakning af dine ejendele, så du hurtigere kan komme godt på plads i dit nye hjem. Vi tilbyder leje af flyttekasser som en del af prisen, og vi både leverer og afhenter dem gerne hos dig, så du selv slipper for besværet. Derudover har vi også både flyttetæpper, indpakningspapir og bobleplast, som med fordel kan bruges i forbindelse med nedpakningen.

Vi lægger stor vægt på din tryghed

Det er utroligt vigtigt for os, at du er tryg ved at overlade din flytning til os. Vi er et familieejet flyttefirma gennem 3. generation, og vi har 50 års erfaring. Derudover har vi diverse forsikringer, så dine møbler og ejendele er økonomisk dækket ind i tilfælde af skader i forbindelse med flytningen.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt med vores kunder og at levere en god service. Derfor er der også mange, der kommer igen, når det igen er blevet tid til en flytning.

Hvad koster en flytning?

Vores priser på flytninger afhænger blandt andet af, hvor du skal flytte fra og til, og om vi skal hjælpe med nedpakning og udpakning. Så vidt det er muligt kommer vi gerne forbi til en besigtigelse, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig med en billig og skræddersyet pris på lige netop din flytning.

Personlig kontakt

3. generation (familieejet)

Tryghed for vores kunder

indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine ønsker. Så kvitterer jeg med et uforpligtende tilbud på dit ønske.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Derfor skal du vælge vores flytteforretning

Vi lægger vægt på den gode, personlige kontakt med vores kunder, og vi har flyttet for både private og erhvervskunder i 50 år. Vi har dermed stor erfaring med at passe på dine ejendele og dit inventar, og vi har selvfølgelig diverse relevante forsikringer, så du kan være helt tryg, når du overlader dine møbler og ejendele i vores varetægt.

Det er meget vigtigt for os, at du er tryg ved at vælge vores flyttefirma, og det gør vi derfor rigtigt meget ud af at sikre os. Det er blandt andet også en af årsagerne til, at mange af vores kunder kommer igen, næste gang de har brug for hjælp fra et flyttefirma.

Hvad koster en flyttemand?

Vores priser afhænger af den konkrete opgave samt omfanget af flytningen og vores hjælp. Derfor kommer vi gerne ud til dig for en besigtigelse af opgaven, så vidt det er muligt. Herefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, som du naturligvis får udleveret en kopi af, så alt er i den skønneste orden.

Inkluderet i prisen medfølger altid leje af flyttekasser, som du kan bruge til nedpakning af dine mindre ejendele. Vi henter og bringer dem gerne til dig, og du har også mulighed for at tilkøbe indpakningspapir samt bobleplast til dit porcelæn, som du kan gøre brug af for at passe bedst muligt på dine ejendele.

Kontakt vores flyttefirma og indhent et skræddersyet flyttetilbud

Kontakt gerne vores flytteforretning allerede i dag for at bestille et skræddersyet flyttetilbud på din opgave. Så aftaler vi, hvornår vi kan komme forbi til en besigtigelse.

Vi har flyttekasser som du kan leje, vi bringer, og henter dem igen. Vi lejer også containere ud til opbevaring.

fb

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@klflyt.dk

Afbestilling skal ske via mail.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Frederikssund - Ølstykke - Flytteforretning

Morbærvænget 8
​3600 Frederikssund